Make Your Words Sell ( MYWS ) – BHG 1

PhotobucketAna ingat nak catatkan apa yang ana baca untuk hari ini. Bahan bacaan ni bukan buku fizikal, tapi lebih kepada ebook ( buku digital ). Seronok jugak baca walaupun baru beberapa page je baca. Secara umum ebook ni tentang bagaimana menulis untuk menjual. Teknik ni penting terutama kalau nak menjual produk sendiri menggunakan TULISAN sahaja.

So, dalam bahagian pertama ni. Ana nak tulis apa yang ana masih ingat supaya senang nak buat rujukan nanti. Isi-isi penting yang ana dapat ialah :

  1. Why Most Web Copy Fails ?
    1. Why, why,why..It’s all failed because of no Demand Attention. Same words will not promise same successfull.
    2. Think like your customer…Think like your customer is key to your succesful salescopy. Appeal to a specific customer in specifically targeted market. Learn how to motivate them is through understanding their mindset.
    1. Dance with your customer…Seller have to plan one step ahead of your reader and answer their question & objection before they arise
    1. Sales copy is your salesman. Yes. So, learn your reader’s needs and wants..and close the deal. The needs and wants of the two customers are different. Even its only 1 product. It’s because they are in a different market.
    1. Why is MYWS! so unique ?
    2. The same customers in a different market
    3. Who’s the best person to write your copy? … Only you..the product’s owner. Share your excited with your customer.
    1. Sshh.. Want to know a secret?..There is no secret. The only key to success is understand your reader’s mindset.
    2. You dont know her
    3. Understand her mindset
    4. Anyone can do it !
    5. The Punchline
    6. A remarkably Unique webwriting concept

Banyakkan ? so, itu sebab ana buat macam nota ringkas je supaya mudah nak buat revision kelak..Malam ni sibuk skit. Ada 2 customer nak kena bagi support dan sorang rakan emas nak berbincang. Ni pun tengah siapkan 1 web offer. InsyaAllah boleh untung RM200 rasanya.

Summarize :
1) feel customer need
2) make navigation clear
3) load fast
4) KISS
5) Write actively n clearly
6) ask for the order

Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *