Plan Untuk Minggu Ini

Hujung minggu ni, ada sikit plan baru. Plan lama masih berjalan macam biasa. Plan baru nak menyiapkan 1 projek tergendala dan dapatkan sebanyak cash yang boleh. InsyaAllah boleh dapat dalam RM600 ( jangkaan sahaja ). Projek tu ada kaitan dengan jual ebook jugak. Keberkesanan tu tak pasti macammana. Cuma boleh mencuba je le.

Langkah Pertama : Siapkan semua kelengkapan produk termasuk website yang lengkap untuk menjual

Langkah Kedua : Siapkan semua pakej MRR ( Master Resale Right ) untuk produk tersebut

Langkah Ketiga : Siapkan web affiliate yang simple untuk memudahkan customer VIP menjana pendapatan agen dari produk tersebut.

Langkah Keempat : Siap!!! hehe..

Ntah jadi ke tidak . Rancang je le dulu. Malam ni fokus untuk siapkan langkah pertama je dulu. Pagi besok, mungkin boleh siapkan langkah kedua. Sebelah petang untuk langkah ketiga. Malam besok , rest le sekejap.

Pagi Ahad baru start testing semua bahan-bahan.

Motif kali ini ialah :

  1. Dapatkan CASH RM600
  2. Gembirakan hati pelanggan produk sedia ada ( PPCPercuma & PanduanVCC )

Mudah-mudahan segala gerak kerja ana ni menjadi mudah. InsyaAllah ana azam kali ini 20% dari keuntungan akan ana sedekahkan pada pertubuhan2 Islam yang terdekat.

Share on Facebook

Comments

  1. […] Plan Untuk Minggu Ini […]

  2. titan says:

    em..bagus. 🙂

  3. admin says:

    bro titan, camner boleh jumpa blog ni..Hoho…ini personal blog..Memang xdipromote sebab lebih kepada diari hidup sendiri..huaaaa…malu wooo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *