Cubaan 1 : CPA & Facebook

Hosting RAWANAZ down lagi hari ni. Agak sikit mengecewakan sebab sebahagian besar pendapatan online dari hosting ni. Adoiii…Ini satu pelajaran yang baik. Selepas ni, takleh guna 1 webhosting saja untuk sumber pendapatan diinternet. Kalau x, macam ni le jadinya. Hoho..

Pagi tadi, ujikaji pertama dah bermula untuk CPA ni. Mudah je modus operandi kali pertama ni. Cuma eksploitasi pengunjung dari Facebook dan user dari Microworkers. So far, belum ada apa-apa result. Target cuma :

  • Dapat pengunjung ke laman advertiser
  • Dapat income pertama dari CPA

InsyaAllah ini baru permulaan je. Berkenaan projek untuk minggu ni tu, macam tak de apa-apa progress lagi. Tengok le. Esok pagi baru nak tengok-tengokkkan. Kesimpulannya, cubaan pertama untuk meng”whitehat”kan Adsense dah ada hasil. Untuk CPA pula, masih perlu ujikaji lagi. Mudah-mudahan rezeki ini halal dan sah. Aminnn

Share on Facebook

Comments

  1. titan says:

    hoho..ko main gak kat MW..

  2. admin says:

    mesti le bro titan…kena cuba baru tau..kalo tak, ermmm dok dengar orang cakap je…x best..so far, cubaan pertama ni nampak macam gagal je…hahaha
    Orang kata, 1 link terpapar kat facebook..10 orang akan view..Setelah cubaan ni dibuat, hikayat tu tak boleh pakai..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *