Pin Google , Sampai Jugak Akhirnya

Ini le sampul Google yang baru diterima semalam. Sekarang akaun dah kembali aktif. Perit sungguh kena banned banyak kali dengan Google ni. Ini kira akaun ke 5 le dalam tahun ni. Mudah-mudahan takde kes banned dan seumpamanya berlaku lagi. Amaun untuk release bulan lepas pun dah cukup. Sikit je…Agak-agak lepas bayar itu ini pun jadi le.

pin google adsense

Ini gambar sampul tu…

Income Adsense Sebulan( ini screenshot hasil dari adsense melalui iphone )

Malam ni agak letih le. Rasa malas nak belajar kelas mandarin (sendiri belajar daaa..) dan buat keje part time ( internet marketing ). Letih sungguh. Ini pun mengantuk ni. Tadi pagi terkejar-kejar pergi Maybank. Takut tak sempat nak beli Kijang Emas. Adoiii…Ni yang mengantuk ni.

Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *