Google Adsense Payment Issued Dis 09

Google baru saja release kan payment untuk Adsense bulan Dis 09. Walaupun tak banyak, boleh serba sedikit menampung kewangan diri.
Akaun 1

Akaun 2


ps: hanya 1 akaun adsense dibenarkan untuk setiap individu. Akaun kedua tersebut hanyalah akaun pihak lain yang diuruskan naim.

Share on Facebook

Comments

  1. asrulasmah says:

    Tak banyak apa, boleh la tu. Saya 1 sen pun tak dapat lagi, sebab tak wat lagi. Sebab apa tak wat lagi? Sebab takde motivasi dan tak yakin dengan adsense ni. Tapi dah tengok naim punya payment, agak bertambah motivasi ni nak try adsense.
    Mohon tunjuk ajar kalau ada kelapangan.

  2. admin says:

    insyaAllah ada kelapangan saya kongsikan

Leave a Reply to admin Cancel Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *