Morgan Silver Bullion Bars

Naim baru saja terima 20 keping 1 oz Silver Bar Morgan. Design silver bar yang ini agak simple tapi tetap menarik. Ini gambar silver bar tu. Jika berminat untuk memiliki silver bar ni, boleh hubungi naim. Harga RM85/oz termasuk shipping cost. Jika ingin tempah leih dari 1, diskaun akan diberikan 🙂


Share on Facebook

Comments

  1. cikguasar says:

    naem cari la camera yg megapixel tinggi sket..kabur giler nih..yg lawa jd tak lawa

  2. lwk168 says:

    Salam Sejahtera Mr. Naim,
    Nak beli siver bullion kat you. sila hubungi 013-xxx xxxx

  3. lwk168 says:

    Mr. Naim, tolong padamkan nombor telefon kat comment sya sebelum ini. Sila hubungi email saya kat face book
    thank you

    1. admin says:

      Thanks mr peter.. 🙂

  4. rezman says:

    Saya rasa simpan Silver lagi susah dari simpan Gold ….sbb Silver lagu mudah oxidised jika tidak disimpan dgn betul

  5. admin says:

    memang susah kalau xkena gaya…lebih baik simpan dalam bekas yang kedap udara utk elak dari kusam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *