Lagi 10 oz Silver Towne Baru Sampai

SilverTowne 1 0z x 10 keping bar yang baru sampai.

10 Keping SilverTowne 1oz

Hehe…Tak tau nak tulis apa sebab dah terlupa nak kemaskini di blog peribadi ni hampir 10 hari. Bukan sengaja terlupa, tapi terpaksa terlupa 🙂 . Ini adalah minggu yang penuh dengan aktiviti. Yaa…Alhamdulillah, banyak yang naim ingin catitkan tapi tak sempat dek keletihan dan kerja-kerja kecil yang sedang diusahakan. Sepanjang minggu ini berlalu, ada sesuatu yang patut naim pelajari dan praktiskan.

Erm…naim tak nak tulis panjang-panjang untuk post yang kesekian kalinya. Nak buat kerja lain pula. Apapun, SilverTowne yang naim tunjukkan ni naim nak jual kepada sesiapa yang berminat. Tentang harga, naim boleh bagi special price. Jika ada sesiapa yang berminat, boleh hubungi naim untuk dapatkannya pada harga serendah RM80… Nak diskaun, sms le naim..hehe…InsyaAllah boleh 🙂 … Ini adalah cara paling mudah untuk sesiapa menyertai pelaburan silver.

Share on Facebook

Comments

  1. Ikram says:

    Assalamualaikum, nak tumpang tanya sikit la, kat mana beli silver sekali banyak ni? Menarik sangat!

  2. admin says:

    wslm..boleh beli dari ebay..atau taip saja di google.nanti tuan akan umpa seller2 slver coin ni

  3. omar says:

    Salam..nak tanya sdr sekarang masih jual silver lagi ke..berapa harga jual 1 pc sekarang..kalau saya beli 10 pcs boleh nego?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *