Insurans I, Company Dah Cover

Ada tak pasangan atau kawan-kawan anda yang belum ambil takaful medical card sebab “COMPANY dah cover” ?
.
Ye la kan, buat apa nak buang duit. Company dah cover kos perubatan.
.
Tapi….

Umur 25 Tahun – Insurans i Company Cover – Tak perlulah cari yang personal
Umur 28 Tahun – Menghidap buasir kos rawatan RM8000 – Insurans i Company Cover – Nasib baik ada company cover
Fuuhhhh… Nasib baik
Dah mula kencing manis – Mana nak cari agent ekk?
Maaf- Rekod dah banyak. Insurans ni nak ambil sebelum penyakit takde
Hahahaha— Company dah tak cover. — Itulah dulu bongkak sangat


.
Jom share & tag orang yang anda sayangi. Mana tau bermanfaat untuk mereka dan keluarga kelak.
.
Untuk info/khidmat nasihat lanjut : www.wasap.my/60173293028

Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *