+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
#1: PPC Niche Black Hole – Most Affiliates are Fighting for Table Scraps while Super Affiliates Promote the Big-Money Offers.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ini le input pertama yang dapat menambah ilmu di dada untuk hari ini. Sengaja tulis kat sini. Senang sikit nak buat ulangkaji. 2 3 hari lepas, ana berkunjung ke laman promosi PPC3 Classroom. Bukan pe, tertarik dengan special report yang dikeluarkan oleh Amit Mehta ni. Mudah-mudahan dapat jadi pakar affiliate & PPC macam dia.
Dalam report percuma yang berbunyi (lebih kurang le ) “5 Kesalahan Mutlak Yang Membelenggu 98% Affiliate Ke Jalan Buntu & Mari Turut Bersama 2% Elit Affiliate Berjaya”. Alaaa…lebih kurang le bunyinye tu.
So far, for the 1st mistake i’ve read is ” choosing a tiny offer that do not give us more money than other product”…Hoho..ntah betul ke tak BI ana ni. Apa yang nak disampaikan ialah kesalahan pertama ada kaitan dengan permulaan post ni. Cuba tengok kat atas ni.
Rumusan dari bacaan pertama seperti di bawah :
1) CPA : lihat yang paling hot, paling convert dan yang paling utama BAGI KOMISEN besar.
2) Join forum affiliate utk master dlm topik marketing masing. Cari ilmu
3) jangan takut pasaran saturated. Bersaing !
4) Hubungi affiliate manager utk dapatkan info ttg sales orang lain dlm produk tersebut.
Ingat! Anda mencari sumber affiliate yang boleh bagi komisen $1000/day bukan? jadi kenapa bazirkan masa, tenaga dan wang ringgit?
Speak Your Mind