Morgan Silver Bullion Bars

Naim baru saja terima 20 keping 1 oz Silver Bar Morgan. Design silver bar yang ini agak simple tapi tetap menarik. Ini gambar silver bar tu. Jika berminat untuk memiliki silver bar ni, boleh hubungi naim. Harga RM85/oz termasuk shipping cost. Jika ingin tempah leih dari 1, diskaun akan diberikan 🙂


Comments

  1. naem cari la camera yg megapixel tinggi sket..kabur giler nih..yg lawa jd tak lawa

  2. Salam Sejahtera Mr. Naim,
    Nak beli siver bullion kat you. sila hubungi 013-xxx xxxx

  3. Mr. Naim, tolong padamkan nombor telefon kat comment sya sebelum ini. Sila hubungi email saya kat face book
    thank you

  4. Saya rasa simpan Silver lagi susah dari simpan Gold ….sbb Silver lagu mudah oxidised jika tidak disimpan dgn betul

  5. memang susah kalau xkena gaya…lebih baik simpan dalam bekas yang kedap udara utk elak dari kusam

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Open chat
1
Nak MOHON ASB Financing?