Loan ASB Sampai 40 Tahun, Ada Kalkulator Loan ASB 40 Tahun ?

Dekat-dekat hujung tahun ni, mesti ramai nak tahu status loan ASB masing-masing. Tambahan pula Moratorium dah tamat. Jadi ada yang plan nak tamatkan loan atau mungkin dah capai target dalam kiraan masing-masing.

Bagi yang baru nak mohon pula, rate ASB yang rendah mungkin menarik perhatian. Apatah lagi dengar khabaran boleh panjangkan tenor ( tempoh pinjaman ) sampai 40 tahun.

Dalam versi terdahulu, saya telah sediakan template Kalkulator ASB Financing cuma sehingga tempoh 35 tahun sahaja.

Oleh kerana ada permintaan untuk ubah dan panjangkan lagi tempoh loan tu. Maka saya telah edit dan jadikannya sehingga 50 tahun lamanya. Hahaha.. Rasanya bank pun belum terfikir nak offer loan sampai 50 tahun kan?

Apapun selamat menDOWNLOAD di channel telegram saya. t.me/templatekewangan.

Kalau tak jumpa linknya, taip saja di telegram. InsyaAllah jumpa la tu. Oh ya..saya tak jual ada agent kepada mana-mana bank untuk ASB loan ye. Sekadar suka-suka nak buat template ni.

Untuk video tutorial, boleh tonton di Youtube caranya. Selamat mencuba

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Open chat
1
Nak tanya soalan?