Google Adsense Payment Issued Dis 09

Google baru saja release kan payment untuk Adsense bulan Dis 09. Walaupun tak banyak, boleh serba sedikit menampung kewangan diri.
Akaun 1

Akaun 2


ps: hanya 1 akaun adsense dibenarkan untuk setiap individu. Akaun kedua tersebut hanyalah akaun pihak lain yang diuruskan naim.

Google Adsense : Payment Issued USD$110.75

Mungkin kerna terlalu letih berhari raya ( walhal tak de buat kerja apa pun kat kampung ), terlupa naim nak update personal blog ni. Artikel ni pun kira updated but backdated. Hurmm..Ntah betul atau tak words tu. Naim tulis artikel ni pada 2/12/09 tapi sengaja set kan artikel ni kepada 30/11/09. Sengaja backdate kan sebab banyak catitan harian yang terlepas dari rekod.

( klik sini untuk artikel penuh

Pin Google , Sampai Jugak Akhirnya

Ini le sampul Google yang baru diterima semalam. Sekarang akaun dah kembali aktif. Perit sungguh kena banned banyak kali dengan Google ni. Ini kira akaun ke 5 le dalam tahun ni. Mudah-mudahan takde kes banned dan seumpamanya berlaku lagi. Amaun untuk release bulan lepas pun dah cukup. Sikit je…Agak-agak lepas bayar itu ini pun jadi le.

pin google adsense

Ini gambar sampul tu…

Income Adsense Sebulan( klik sini untuk artikel penuh

Teknik REMPIT Adsense 2 Bermula

Hehehe..Ni sedang set up projek Adsense kedua..Memandangkan step pertama dah berjaya menghasilkan sejumlah ehem..ehem..ehem dengan modal yang kecik,untung 600% ..Tengok le kat bawah..

adsense1week

Result akan dipaparkan dalam masa 10 hari dari sekarang. Projek CPA belum bermula. Kelas CPA dengan bro Uzair pula macam tertangguh sekejap. Asyik leka dengan Adsense ni. Adoyaiii..

ps klik sini untuk artikel penuh


Open chat
1
Nak MOHON ASB Financing?