Jom Main Game Kewangan "CashFlow" Mobile !

Pernah tak main “game” ni ? Saya pernah tulis perihal “gameboard” ni satu masa dulu. CashFlow 101 GameBoard : Permainan Kewangan Yang Hebat! . Masa tu saya beli dengan harga sekitar RM250. Beli dari website lelong. Sekarang klik sini untuk artikel penuh

CashFlow 101 GameBoard : Permainan Kewangan Yang Hebat!

Di Malaysia, ramai yang belum sedar tentang kewujudan FINANCIAL GAME yang satu ni. Tapi naim pasti ramai yang tahu tentang game Monopoly, Saidina, dan sekutu-sekutunya. Alaaa…game papan ,main beli-beli rumah, beli hotel, masuk penjara tu 🙂 Rasanya ramai dah yang pernah main game board macam tu.

Cashflow 101 ni ada sedikit bezanya. Sebab apa? Hehe 🙂 Naim pernah klik sini untuk artikel penuh


Open chat
1
Nak MOHON ASB Financing?