Produk

Rahsia PPCPercuma

Produk sulung ini adalah panduan mudah meminimakan kos pengiklan di internet.  Dilancarkan pada penghujung bulan April 2008, produk ini kini sedang dikemaskini untuk versi terkini. Jika anda ingin tahu bagaimana mengiklan dengan kos yang minima serta mendapatkan kredit pengiklanan percuma di internet, dapatkannya sekarang di

www.ppcpercuma.com

===================================

Panduan VCC

Panduan ini merupakan produk kedua dan yang pertama dalam tahun 2009. Manual hebat ini merupakan panduan sulung tempatan yang mendedahkan periuk nasi penjual VCC sedunia. Bagaimana mendapatkan VCC tanpa perlu lagi menjadi pembeli. Dengan memiliki kuasa mencipta VCC sendiri, pastinya ia satu kelebihan buat pengguna online yang inginkan kebebasan, keselamatan dan identiti “anoynymous” di internet secara berkesan. Panduan ini telah mendapat pelbagai reaksi positif sejak hari pelancaran dan kini telah dimiliki oleh 200 orang dari Malaysia, Singapura, Indonesia & Brunei. Milikinya sekarang di sini :

www.panduanvcc.com

===================================

Pakej Kit Blogger

Produk ini dicipta oleh Saudara Zul Smartusaha ( Usahawan Internet Tempatan ) dan diberikan lesen Resell Right kepada orang-orang tertentu. Sungguhpun produk ini mempunyai banyak pesaing, ia tetap yang pertama memasuki pasaran Malaysia. Jika anda masih kabur dengan liku-liku perjalanan blogger, pakej ini lengkap mendedahkan anda bagaimana membina blog dot com sendiri secara A-B-C. Ia mudah dan menyeronokkan. Sesiapa yang mendapatkan produk ini tak pernah merungut dek caranya yang mudah dan penerangan yang jelas. Jangan lepaskan peluang untuk memiliki panduan ini di :

www.bloggerkini.com