PruBSN SmartLink

Bagaimana PruBSN SmartLink Menjamin 100% Tabungan Pendidikan Percuma?

UntitledSelain memberi didikan kepentingan menabung kepada anak-anak menerusi tabungan harian, ibubapa sememangnya akan membuat simpanan peribadi khas untuk masa depan anak-anaknya. Walaubagaimanapun kehidupan ini penuh dengan ketidakpastian. Di Prudential BSN Takaful, PruBSN SmartLink direka khas untuk membantu ibubapa menyediakan tabungan pendidikan anak-anak secara berdisiplin. Tabungan tersebut 100% DIJAMIN akan diteruskan oleh pihak syarikat sekiranya ibubapa menghidapi 36 penyakit kritikal atau meninggal dunia/hilang upaya kekal. Justeru, tanggungjawab memastikan dana pendidikan anak-anak akan lebih terjamin melalui PruBSN SmartLink. Dana tabungan tersebut diuruskan oleh pakar-pakar pelabur dalam Prudential menerusi 4 jenis dana iaitu Dana Ekuiti ( 9% p.a ) , Dana Bon ( 3% p.a ) , Dana Urus ( 5% p.a ) dan Dana Urus Dinasti ( 5% p.a ).       Cara Terbaik Memastikan Tabungan Pendidikan Anak-anak Tidak Diganggu ? Untitled

Untuk memastikan tabungan pendidikan anak-anak tidak terganggu, Prudential menerusi plan PruBSN Smartlink menawarkan dana kecemasan untuk rawatan perubatan anak-anak. Setiap kali anak-anak menghadapi masalah kesihatan samada kemalangan kecil dari aktiviti harian, PruBSN Smartlink bersedia untuk memudahkan tanggungan ibubapa dan menyediakan kemudahan mendapatkan khidmat rawatan perubatan terbaik dari hospital-hospital pakar seluruh negara dengan Dana Perubatan yang disediakan.

Jangan Biarkan Kesedihan Dilalui Keseorangan !

Musibah tidak dijangka. Adakalanya hari akan cerah namun mendung di petang hari. Menghadapi saat-saat getir seperti kematian dan menghidapi penyakit kritikal memerlukan pelbagai bentuk sokongan. PruBSN Smartlink menawarkan sejumlah pampasan wang untuk memberi sokongan kewangan disamping sokongan moral.

Satu Cara Meraikan Kejayaan Anak-anak Bersama !
Masa depan anak-anak yang cerah dalam pendidikan adalah impian semua ibubapa. PruBSN Smartlink berkongsi keriangan kejayaan anak-anak menerusi bonus pencapaian. Setiap pencapaian cemerlang anak-anak dalam peperiksaan akan diberikan ganjaran mengikut peratusan yang ditetapkan.

Untitled

Untuk mengetahui lebih lanjut plan ini, dapatkan quotation takaful percuma melalui ikon sebelah kanan anda sekarang juga!