Prestasi Februari 2010

Photobucket

Semalam naim main sorang-sorang game Cashflow 101 gameboard tu. Lebih kurang jam 12.30 tgh malam. Hoho..macam orang gila pun ada. Saja-saja nak main sebab dah lama tak main game ni sejak 4 tahun yang lalu. Rupa-rupanya klik sini untuk artikel penuh

CashFlow 101 GameBoard : Permainan Kewangan Yang Hebat!

Di Malaysia, ramai yang belum sedar tentang kewujudan FINANCIAL GAME yang satu ni. Tapi naim pasti ramai yang tahu tentang game Monopoly, Saidina, dan sekutu-sekutunya. Alaaa…game papan ,main beli-beli rumah, beli hotel, masuk penjara tu 🙂 Rasanya ramai dah yang pernah main game board macam tu.

Cashflow 101 ni ada sedikit bezanya. Sebab apa? Hehe 🙂 Naim pernah klik sini untuk artikel penuh


Open chat
1
Nak MOHON ASB Financing?