Google Adsense Payment Issued Jan 10

Ini sedikit update dari income Google Adsense. Google baru “release”kan payment ni semalam rasanya. Jadi kena tunggu sehari baru boleh pergi cashkan duit ni. InsyaAllah hari Isnin ni boleh le cashout kan duit ni.

Akaun 1

Akaun 2 @ Akaun Makcik..hehe

Akaun 3 & Akaun 4 bakal menyusul. Ohhh…itu bukan akaun saya. Akaun atas penama lain yang saya klik sini untuk artikel penuh

Google Adsense : Payment Issued USD$110.75

Mungkin kerna terlalu letih berhari raya ( walhal tak de buat kerja apa pun kat kampung ), terlupa naim nak update personal blog ni. Artikel ni pun kira updated but backdated. Hurmm..Ntah betul atau tak words tu. Naim tulis artikel ni pada 2/12/09 tapi sengaja set kan artikel ni kepada 30/11/09. Sengaja backdate kan sebab banyak catitan harian yang terlepas dari rekod.

( klik sini untuk artikel penuh

USD$8.33 & Top 10 Affiliate Pay Per Lead

Hari ni ada 3 berita best. 1 berita yang tak disangka, 2 lagi memang dalam jangkaan. Hari ni, setelah 3 hari mendapat akaun Google Adsense yang baru, mula menunjukkan bibit “duit” dalam akaun. Hehehe.. Takde banyak pun. USD$8.33 je. Kalau convert ke RM3.50, boleh dapat lebih kurang RM27 gitu…

adsense8

Berita kedua plak, bro Jamal dari contest Pay Per Lead klik sini untuk artikel penuh


Open chat
1
Nak MOHON ASB Financing?